Back to Top

Issues with HowStuffWorks podcasts

6 posts / 0 new
Last post
phrakture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Joined: 08/21/2009 - 18:30
Issues with HowStuffWorks podcasts

Recently the "Stuff You Should Know" podcast flaked out on me. I can view the rss feed[1] just fine in firefox, but DoggCatcher appears to fail on it. It gets far enough to change the title to "HowStuffWorks", but no farther. Additionally, it lists no new entries when I know there are two I have not yet seen.

FWIW other[2,3] howstuffworks podcasts fail as well, so this may be related to an error in their feeds that DoggCatcher is a bit stricter about than firefox

Is this an error on DoggCatcher's part, or howstuffworks.com ?

1: http://www.howstuffworks.com/podcasts/stuff-you-should-know.rss
2: http://www.howstuffworks.com/podcasts/stuff-you-missed-in-history-class.rss
3: http://www.howstuffworks.com/podcasts/brainstuff.rss

eric
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Joined: 11/06/2008 - 22:02
I'm seeing the same thing

I'm not sure where the problem is but I am seeing the same behavior on my emulator. One of those feeds used to work so something must have changed in the feed...although a quick glance at the feed seem ok.

I'll check it out and let you know.

Thanks for posting the problem.

http://mantis.snoggdoggler.com/view.php?id=240

phrakture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Joined: 08/21/2009 - 18:30
I used to have SYSK listed.

I used to have SYSK listed. Then a few days ago, the favicon went away and all items are listed as expired. There _may_ have been an upgrade at this point, I'm not sure.

phrakture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Joined: 08/21/2009 - 18:30
Great, thanks

I also send a report to the howstuffworks people, with a link to this forum post

Karolis
Offline
Last seen: 8 years 7 months ago
Joined: 04/08/2009 - 10:32
I have just tried it too -

I have just tried it too - same problem. Must be something on their end.

eric
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Joined: 11/06/2008 - 22:02
These are working now

I didn't change anything, there must have been something wrong with the feeds.