Back to Top

not playing, but says it is.

5 posts / 0 new
Last post
greermahoney
Offline
Last seen: 14 years 3 months ago
Joined: 11/12/2008 - 19:40
not playing, but says it is.

So I have a This American Life podcast that says 1 of 1 downloaded. I click on it. It shows a speaker. I click on that, but it say it is already playing. I hear nothing. My phone is not on silent, the volume is up, and I am not deaf. What am I doing wrong?

Thanks a million!

-Greer

eric
Offline
Last seen: 2 years 10 months ago
Joined: 11/06/2008 - 22:02
Sounds like a bug

Sounds like you have a partial file. There's a difficulty knowing that we have successfully downloaded a file when we don't know how big it is supposed to be. Some podcasts (like TAL) don't indicate the file size, so when we get a partial download, we sometimes think we have the whole file. It should be something we can work around in code, but in the meantime you can delete the episode and download it again.

Kirby
Offline
Last seen: 14 years 2 months ago
Joined: 11/13/2008 - 03:58
im also getting "Item

im also getting

"Item already playing" while not hearing it.

this is on a 40 min show

Partial, Sz unknown but all other data time and date .... keep us posted please

eric
Offline
Last seen: 2 years 10 months ago
Joined: 11/06/2008 - 22:02
Partial files

We did fix a bug that was causing partial files. We're probably going to release an update later tonight that includes this fix.

eric
Offline
Last seen: 2 years 10 months ago
Joined: 11/06/2008 - 22:02
1.0.29 released tonight

You'll need to delete the episodes that are problematic, then the next time they are downloaded, you should have the complete files.